Tak for opbakningen

Kære Alle,
Tusind tusind tak for jeres opbakning og hjælp. Tak til alle jer, der har stemt på mig og Venstre.
De sidste stemmer er talt op og nøglerne til statsministeriet er fravristet Helle Thorning. Det er tid til en ny retning for Danmark. Arbejdspladser og jobskabelse skal tilbage i centrum. vækst i hele landet skal sikres, ikke kun vækst i de store byer. Skatten skal sænkes for dem med de laveste indkomster og vi skal sikre, at det bedre kan betale sig at arbejde.

1.837.747 stemte på blå blok og i Sydjylland har jeg fået 12.012 stemmer. Tusind tak til jer alle – hver og en som har bakket op.  I morgen starter hverdagen igen. Så skal resultater i centrum. Tak for opbakningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *