Besøg af Uddannelsesvejledere fra Aabenraa

Igår tog Lotte Rod (RV) og jeg imod 14 uddannelsesvejleder fra Aabenraa. Gruppen fra Aabenraa besøgte Christiansborg for at diskutere unges uddannelsesvalg og få en rundvisning på Christiansborg.

Vejlederne fra Ungdommens Uddannelsesvejledning i Aabenraa arbejder til dagligt med at vejlede elever i ældste klasser i folkeskolen om valg af ungdomsuddannelse og praktik. Derudover vejleder de unge, som er droppet ud af deres ungdomsuddannelse, samt unge under 25 år, der er på kontanthjælp og skal i uddannelse.

For mig er det vigtigt at have en god dialog med de mennesker som vores lovgivning påvirker, uanset om det er erhvervslivet eller uddannelsesinstitutioner. Uddannelsesområdet er et vigtigt område. Her former, danner og ruster vi de unge til fremtidens udfordringer. Vi ved, at uddannelsesvejledningen er afgørende for mange af de unge fordi valg af uddannelse påvirker resten af ens tilværelse.

Derfor var jeg glad for dialogen med uddannelsesvejlederne og jeg er sikker på, at de også fik viden og historier med hjem til Aabenraa som man ikke kan se i fjernsynet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.