Thorning-regeringen efterlader et ”håndværkertilbud”

Under sidste valgkamp lovede Socialdemokraterne og SF en kickstart af dansk økonomi. Det er ikke lykkes dem. I stedet er danskerne blevet fattigere under Helle Thorning-Schmidt. Finansministeriets seneste tal viser at danskernes velstand samlet set skrumpet med 5.500 kr. pr. dansker fra 2011 til 2014.

Regeringen har ellers ikke holdt sig tilbage med at sværte VK regeringens økonomiske politik. Bjarne Corydon kaldte i 2011 det Danmark han overtog som Finansminister, for  et ”håndværkertilbud” og statsminister Helle Thorning-Schmidt har flere gange udtalt, at hun har skullet ”rydde op”. De ny tal peger nu mere på, at Thorning regering har lavet byggeskader, der nu skal repareres. Endnu en god grund til at Venstre ønsker at genindføre det såkaldte “håndværkerfradrag”, BoligJob-ordningen, så rigtige håndværkere kan komme til.

Helle Thorning har også påstået at hun er ”gået reform amok”, men finansministeriets tal viser imidlertid at VK regeringens reformer har bidraget med over 46 mia. kr. til at skabe en mere holdbar offentlig økonomi, mens regeringens reformer kun bidrager med 5,2 mia. kr. En forskel der burde være klar for enhver.

Jeg håber at den seneste tilbagegang i BNP endelige får Thorning-regeringen til at vågne op og indser, at vi har brug for reelle vækstinitiativer, så vi kan skabe flere private arbejdspladser. Der er behov for at gøre det billigere og lettere at drive virksomhed i Danmark og sænke skatterne, så der kommer reel vækst og jobskabelse i Danmark igen. Hvis vi vinder det kommende folketingsvalg, vil vi gøre alt vi kan, for at ”rydde op” efter det ”håndværkertilbud” som Thorning-regeringen har formået at skabe.

Indlægget er bragt i JydskeVestkysten d. 3. februar 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *