Folketingets åbningsdebat: Hvad vil regeringen?

Startskuddet til et nyt folketingsår har lydt, og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) har holdt sin åbningstale. Desværre blev vi ikke meget klogere på, hvad regeringen vil.

Vi mangler stadig klare svar fra regeringen på, hvad Danmark skal leve af i fremtiden, hvordan vi skaber et bedre erhvervsklima og flere varige arbejdspladser? Vi savner desværre også svar på, hvilken vej regeringen vil gå. Vil den fortsætte ad reformsporet sammen med Venstre og sikre fremtidens velfærd? Eller vil regeringen sammen med Enhedslisten fortsætte med at sætte skatter og afgifter op og gøre verdens største offentlige sektor endnu større? Svarene mangler fortsat.

Venstre har rakt hånden frem mod SRSF for at sikre bedre konkurrencevilkår for dansk erhvervsliv og sikre flere arbejdspladser. Vi har med vores finanslovforslag tilbudt regeringen, at vi i fællesskab kan fremrykke dele af Vækstplanen for at sikre bedre forhold for dansk erhvervsliv. Men regeringen er tavs.

Min opfordring til regeringen må lyde: Kom nu i arbejdstøjet – for Danmarks skyld. Venstre tager gerne ansvar. Vi hjælper gerne med til at trække Danmark i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *