Skiltene til Blans og Broager er endelig på vej

JydskeVestkysten kunne den 19. juni berette, at transportministeren nu vil sørge for skiltning til Blans og Broager fra den nye motorvej.

 Bedre sent end aldrig fristes jeg til at sige, men jeg glæder mig også over, at der nu sker noget. Sønderborg og Aabenraa Kommuner har sammen med os lokalt valgte MF’ere over det seneste år gjort ministeren opmærksom på en række uhensigtsmæssigheder med skiltningen og manglende skiltning. Det har eksempelvis betydet, at lastbilchauffører har haft svært ved at finde Danish Crowns slagteri i Blans, mange har ikke kunnet finde færgen Bitten, og andre har undret sig over at Felsted nu pludselig er vigtigere at skilte til end Aabenraa.

 I Padborg er der etableret en ny sikret rasteplads, der skal skærme chaufførerne mod overfald og tyveri. Også her har manglende skiltning været medvirkende til, at chauffører og transportvirksomheder ikke er blevet opmærksomme på rastepladsen.

 Trods modstand fra vejdirektoratet lykkedes det mig i november 2012 at få transportministeren til at bede Vejdirektoratet om at sikre skiltning til den sikrede rasteplads.

 Et arbejde, der desværre endnu ikke er igangsat. Jeg håber, at arbejdstempoet bliver højere med skiltene til Broager og Blans. Og indtil skiltene er oppe, vil jeg så glæde mig over, at den politiske vilje nu er fundet frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *