Pressemeddelelse: Jobpakke: Bedre sent end aldrig

Regeringen erkendte i går, hvad Venstre har sagt længe: At bedre vilkår for erhvervslivet skaber arbejdspladser. Venstre samarbejder gerne om en jobpakke og vi håber, at regeringen vil være ambitiøs, siger Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby.

Regeringen har sammen med Enhedslisten gang på gang forværret erhvervslivets vilkår, bl.a. med en femdobling af NOx-afgiften og afskaffelsen af Boligjobordningen. Det er godt, at regeringen endelig ændrer kurs og nu vil kigge på at sænke erhvervslivets skatter og afgifter, så vi kan få skabt flere arbejdspladser i Danmark. Venstre foreslog erhvervsskattelettelser både i forbindelse med skattereformen og igen i forbindelse med finanslovsforhandlingerne.

– Det er helt afgørende, at vi gør det mere attraktivt at drive virksomhed i Danmark, hvis vi skal skabe varige arbejdspladser. I øjeblikket er vi vidne til, at flere store virksomheder flytter arbejdspladser ud af landet, og danske arbejdspladser går tabt. Derfor er det bedre sent end aldrig, at regeringen erkender, at det er nødvendigt at sænke skatter og afgifter, siger Ellen Trane Nørby.

Regeringen må indse, at den situation, vi står i, er dybt alvorlig. Vækst og arbejdspladser er forudsætningen for, at vi har råd til at betale for skoler, plejehjem og hospitaler. Venstre samarbejder gerne om at skabe flere rigtige arbejdspladser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *