Venstre: BoligJob-ordningen skal bevares

Det skader væksten i Danmark, hvis BoligJob-ordningen afskaffes. Det siger Det Økonomiske Råd i dag i rådets nye rapport om dansk økonomi. Alligevel er regeringen fast besluttet på at afskaffe den populære ordning, der har skabt tusindvis af arbejdspladser.

– Hvis regeringen virkelig ønsker at skabe nye arbejdspladser i Danmark, så giver det ingen mening at fjerne en ordning, som netop sikrer danske arbejdspladser og praktikpladser i mange fag og som tilmed bidrager til væksten, siger Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby.

Flere små og mellemstore virksomheder frygter konsekvenserne ved en afskaffelse. Bl.a. tømrermester Bjarne Hansen fra Albertslund, der i dag har seks ansatte. De udfører alle opgaver i forbindelse med BoligJob-ordningen. Han frygter, at han bliver nødt til at skille sig af med to medarbejdere, hvis ordningen forsvinder. Og han er ikke alene.

– Regeringen må simpelthen åbne øjnene og lytte til de mennesker, der frygter at miste deres job. Vi bliver nødt til at sikre de danske arbejdspladser. Derfor holder Venstre fast i en erhvervsskattepakke og en grænsehandelspakke, som vil skabe bedre rammevilkår for virksomhederne, og som viderefører BoligJob-ordningen, der skaber vækst og giver arbejdspladser. Vi håber, det her kan åbne regeringens øjne, så de forstår alvoren og laver en ambitiøs finanslovsaftale med Venstre, siger Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *