Regeringen skaber nul arbejdspladser

Lisbeth Bech Poulsen og Anne Baastrup mener, at Venstre er ude i et ” kynisk korstog”, når vi påviser, at regeringens akutpakke ikke skaber et eneste nyt job. Modsat LBP og AB tør vi sige tingene, som de er, i stedet for at bilde danskerne ind, at nu er alle problemer løst.

I Venstre vil vi en anden vej. Vi vil sænke skatter og afgifter, for at danske virksomheder har en mulighed for at konkurrere med de lande, der ligger lige omkring os. Vi vil mindske bureaukratiet for danske virksomheder i stedet for at pålægge dem flere byrder. Og vi vil lave økonomiske reformer, så dansk økonomi bliver styrket. På den måde skaber vi arbejdspladser i Danmark i stedet for såkaldte løsninger, der blot udskyder problemerne.

LBP og AB nævner en række initiativer og aftaler, der skaber arbejdspladser i Danmark.

De glemmer blot at fortælle, at en lang række af de offentlige investeringer, der er igangsat, var på plads allerede under VK-regeringen, og at Venstre medvirker i energiaftalen og de initiativer, der følger med der.

LBP og AB glemmer også meget belejligt at fortælle om de 6 mia. kr. ekstra skatter og afgifter, regeringen og Enhedslisten har smidt på skuldrene af danskerne og danske virksomheder over det sidste år.

Forskellen mellem, hvad regeringen vil, og hvad Venstre vil, kunne ikke være mere tydelig. Venstre vil reelle løsninger, der skaber flere arbejdspladser og tager fat om Danmarks udfordringer.

Regeringen siger øgede skatter og skubber problemerne foran sig.

Læserbrevet er skrevet i samarbejde med Venstres næstformand Kristian Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *