Kan du både tænke politisk og formidle det? Så er du måske den rigtige praktikant?

Politisk ordfører for Venstre, Ellen Trane Nørby, søger en akademisk praktikant, der kan være med til at løse daglige politiske og kommunikationsmæssige opgaver på Christiansborg. Praktikperioden er fra 1. februar til udgangen af juni 2013, og er som udgangspunkt fuld tid (37 timer). Starttidspunktet kan tilrettelægges i forhold til eksamener.

Praktikperioden tilrettelægges individuelt, så praktikperioden bedst muligt modsvarer din studieretning, og du kan opnå fuld merit. Arbejdsdagen for en politisk ordfører er både hektisk og spændende. Der skal kommunikeres mange og forskelligartede budskaber. Formerne og platformene er også mange. Det gælder læserbreve, blogindlæg, nyhedsbreve, borgerhenvendelser og håndtering af diverse henvendelser fra medierne. Der skal også formuleres og udvikles politik, hvorfor research – og analyseopgaver også er en vigtig del af arbejdet.
Ellen Trane Nørby søger derfor en ulønnet praktikant, der på en selvstændig og kompetent måde kan bidrage til at håndtere disse opgaver og som kan indgå i det team af ansatte, der arbejder for Ellen Trane Nørby. Opgaver af mere administrativ karakter vil forekomme, men vil på ingen måde være det bærende element.

Det forventes, at du er i gang med kandidatdelen af en relevant videregående uddannelse, hvor du tilegner dig de nødvendige kompetencer inden for f.eks. kommunikation, retorik, forvaltning eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at dine kommunikations- og formidlingsevner er i top, og at du arbejder struktureret, er iderig og brænder for politik, kommunikation, nyheder og medier.
At være praktikant giver dig mulighed for at arbejde helt tæt på den lovgivende forsamling i Danmark, og alt hvad der her hører under Ellen Trane Nørbys politiske ordførerskaber. Derudover samarbejder den politiske ordfører også med partiets øvrige folketingsmedlemmer, hvilket giver en stor kontaktflade. Hverdagen som praktikant for Venstres politiske ordfører er travl og hektisk, og vi lægger stor vægt på et sjovt, positivt og udviklende arbejdsmiljø. Derfor afholder vi løbende sociale arrangementer.

Som praktikant for Ellen Trane Nørby får man af Venstre stillet computer og iPhone til rådighed for at kunne udføre ens arbejdsopgaver.

Foruden rollen som politisk ordfører er Ellen Trane Nørby også partiets medieordfører, og hun er medlem af Folketingets Kulturudvalg, Udvalget for Klima, Energi og Bygning, Udenrigsudvalget og Det Udenrigspolitiske Nævn. Derudover er hun næstformand i Den Danske Europabevægelse.

Praktikansøgning sendes til Anders Jacobsen, på anders.jacobsen@ft.dk, CV vedlægges ansøgningen. Der er deadline for ansøgninger onsdag den 12. december 2012 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt den 19. december.

For yderligere spørgsmål, så kontakt Anders Jacobsen på anders.jacobsen@ft.dk eller 3337 4633.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *