Pressemeddelelse: Tillykke til Annette Vilhelmsen

Venstre ønsker Annette Vilhelmsen tillykke med valget som ny formand for SF og glæder sig til det fremtidige samarbejde. Samtidig bliver det rart at se en handlekraftig regering igen med en nyvalgt formand for SF, siger politisk ordfører Ellen Trane Nørby.

– Annette Vilhelmsen har som det eneste konkrete bebudet, at hun vil inddrage baglandet i regeringsarbejdet. Men som ny SF-formand er det dog tvivlsomt, om der bliver tid til det. Annette Vilhelmsen får rigeligt travlt med at hjælpe regeringen til at fortsætte reformdagsordenen, siger Ellen Trane Nørby.

Finanslovsforhandlingerne er i gang, og Venstre vil gerne indgå en aftale med regeringen. Med Annette Vilhelmsen som formand er der større chance for en finanslov med Venstre.

– Annette Vilhelmsen har behov for at vise sine regeringspartnere, at hun er tro mod regeringsgrundlaget og den reformdagsorden, som hviler på efterlønsreformen og dagpengereformen. Derfor bør vi kunne enes om, at Danmark nu har brug for en kontanthjælpsreform og en erhvervsskattepakke, så vi kan få skabt arbejdspladser i Danmark, siger Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *