Regeringens ‘kickflop’

Lars Weiss ( S) råder mig 13. august i Information til at gribe i egen barm – men det er netop, hvad Weiss selv burde gøre. Han beskylder os liberale for at stikke snablen langt ned i de offentlige kasser, men rød blok med Søvndal i spidsen har faktisk en større sugekraft.

Så snart de røde kom til magten, sugede de de offentlige kasser uden nogen effekt. Regeringens ‘ kickstart’ af dansk økonomi er ét stort flop. 18 milliarder kroner skulle over to år skabe 21.000 arbejdspladser, men indtil videre har de ikke gjort megen gavn: Beskæftigelsen er faldet, og ledigheden er steget. Det er et faktum, som selv de radikale erkender. Det bør Weiss også gøre. Jeg kan derfor endnu en gang kun opfordre Weiss til at tage de virkeligheds-fjerne briller af og forholde sig til Danmarks reelle udfordringer.

Indlægget er bragt i Information d.15. august 2012

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.