Ingen lette løsninger

– Har I en plan B, hvis væksten ikke kommer? »Der er ingen tvivl om, at hele Europa står i en alvorlig situation, og at særlig de sydeuropæiske lande er ramt hårdt økonomisk, hvilket også rammer hele euroen og dermed stabiliteten og tilliden til det europæiske marked. Det er jo rigtigt, at tingene vender ikke så hurtigt, som man kunne håbe på, men det er ikke noget, der kan komme som en overraskelse, at der er lang vej endnu. Hvad angår Danmark, mener vi, at regeringen i høj grad har fejlanalyseret situationen.

Man kan jo ikke lave en isoleret dansk kickstart, som ændrer fundamentalt på den europæiske situation. Der er behov for nogle initiativer på europæisk plan.« – Og hvad kunne de bestå i? »Jamen, der er jo ingen lette løsninger. Det er ikke sådan, at en enkelt ting kan få det hele til at lykkes. Det er jo også det, der er det fundamentale problem med, at S og SF gik til valg på at bilde danskerne ind, at bare man brugte x antal milliarder og lavede en kickstart, ville det hele gå godt

Interview omkring EU bragt i Information d. 3/8-12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *