For slapt, Lars Weiss

Man skulle tro, at Lars Weiss (S) kender til risikoen for, at citater i en avis kan blive strammet i en grad, så det ændrer sammenhængen, og medierne dermed laver en vinkel på en historie, som der reelt ikke er hold i. Derfor er det patetisk, når Weiss i Information 7. august forsøger at hælde benzin på et bål, som for længst er slukket.

At bruge højskolerne aktivt til at fremme integrationen i Danmark er godt, men tvang er ikke vejen frem. Man fristes til at tro, at rød stue i Københavns Borgerrepræsentation har ualmindelig god tid, når Weiss bruger tid på at forfatte et lavmålslæserbrev om en ikke-historie.

Modsat Lars Weiss, bruger vi vores tid på de reelle udfordringer, Danmark har. Vi arbejder aktivt for at sikre, at færre vågner op til en fyreseddel i en krisetid, hvor ledigheden bare i sidste måned steg med 1.500 flere mennesker.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Esben Lunde Larsen, MF (V), og bragt i Information d. 09.08.12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.