Ellen Trane Nørby: Tillykke Aarhus

Jeg vil gerne sende et stort tillykke til Aarhus og tak for en fair kappestrid, udtaler Venstres lokal folketingsmedlem Ellen Trane Nørby efter det blev afgjort, at Aarhus bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

– Jeg synes selvfølgelig, at det samtidig er enormt ærgerligt, at det ikke lykkedes for Sønderborg at blive Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Det er lidt som at tabe på målstregen.

Ifølge Ellen Trane Nørby har projektet allerede sat fokus på, at et stærkere samarbejde i grænselandet er en forudsætning for udvikling. Dermed er arbejdet langt fra spildt.

– På juryens målfoto tabte Sønderborg, men det er vigtigt, at vi arbejder videre med at styrke grænseregionen og gøre området mere attraktivt for indbyggere og tilflyttere. Både virksomheder og arbejdskraft kan i dag kun tiltrækkes, hvis områder har mere at byde på end skat og børnehaver, udtaler Ellen Trane Nørby afslutningsvis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.