Ravn og Bjerregaard er på afveje

Så skal vi igen høre, hvordan Socialdemokraterne forsøger at bortforklare, hvorfor de har ændret holdning til skattelettelser. Før valget ville partierne på venstrefløjen rulle de skattelettelser tilbage, som VK regeringen havde gennemført, nu har piben fået en anden lyd. Og tak for det.

Men når de socialdemokratiske folketingsmedlemmer Troels Ravn og Jacob Bjerregaard i JV henholdsvis 6. og 7. juni hævder, at VK’s skattelettelser udelukkende gik til de rigeste, så er det forkert.

Faktum er, at VK’s fuldt finansierede skattepolitik siden 2001 har betydet, at en almindelig LO-familie har fået 3000 kr.ekstra til rådighed hver eneste måned. Omvendt har regeringen siden valget i september 2011 hævet skatter og afgifter, så det er blevet 3400 kr. dyrere at være LO-familie i egen bolig. Det klinger derfor hult, når Ravn og Bjerregaard mener, at S giver et velfortjent skulderklap til danskerne.

Jeg kan kun rose Socialdemokraterne for, at de nu anerkender, at skattelettelser ikke forringer velfærden. Skattelettelser er derimod et middel til at sætte gang i beskæftigelsen og væksten, som er fundamentet for, at vi har råd til velfærd.

Bragt i JydskeVestkysten d. 13.06.12 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.