Stærk Venstre-duo sætter fokus på lønmodtagerne i Randers

Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby besøger sammen med Randers’ lokale mand på Tinge og tidligere borgmester, Michael Aastrup Jensen (V), fredag den 12. april fagforeningen Krifas hovedkvarter i Randers. Formålet med besøget at sætte fokus på de muligheder og vilkår som de nye fagforeninger kan skabe på arbejdsmarkedet til glæde for deres medlemmer og lønmodtagerne i Danmark.

Besøget finder sted som en del af Ellen Trane Nørbys ”Danmarksturne,” hvor hun besøger virksomheder og organisationer i hele landet, for at skabe dialog med lokale arbejdspladser om de udfordringer som de står med rundt i landet i forhold til at skabe vækst og beskæftigelse:

Som Danmarks moderne arbejderparti er det helt naturligt for Venstre, at vi arbejder for at skabe bedre muligheder og arbejdsvilkår for danske lønmodtagere. Her skal vi bestemt lytte til de nye fagforeninger, der gennem de seneste år har oplevet en kæmpe medlemstilgang. Det viser jo, at tiden er løbet fra partitilknyttede fagforeninger, der bruger  medlemmernes penge til at føre valgkamp for røde partier.  Det er godt for arbejdsmarkedet, at der kommer flere aktører til. Jeg glæder mig derfor til at få nye input til mit politiske arbejde i forbindelse med besøget i Randers.,” udtaler Ellen Trane Nørby forud for sit besøg.

Ellen Trane Nørby og Michael Aastrup Jensen skal bl.a. mødes med administrerende direktør, Jesper Wengel og sekretariatschef Allan Bruhn.

Jeg er stolt over at kunne byde Ellen Trane Nørby velkommen her til Randers for at besøge Danmarks største uafhængige fagbevægelse. Krifa er en moderne fagbevægelse og et levende eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at arbejde for sine medlemmers faglige interesser uden at dele hverken holdninger eller pengekasse med partierne til venstre for midten. Den enorme medlemsfremgang vidner om, at arbejderne er glade for en forening, der leverer faglig tryghed uden alt det røde. I Randers har vi brug for fremgang. Det kan vi vist roligt sige, at Krifa leverer. De har vist, at det lønner sig at tænke nyt og gå imod de gamle, etablerede kræfter,” udtaler Michael Aastrup Jensen.

Pressen er velkommen til at deltage i besøget.

 

 

Besøget finder sted: Kristelig Fagbevægelse, Engboulevarden 30, 8960 Randers SØ.

Tidspunkt: Fredag den 13. april, kl. 15.15 – 16.15.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *