Venstre: Hvor er Fødevareerhvervene i Natur- og landbrugskommission?

 Torsdag aften blev medlemmerne af regeringens Natur- og landbrugskommission offentliggjort, og det er helt uholdbart, at der ikke er nogen repræsentanter for de knapt 150.000 danskere, der er ansat i fødevareerhvervene. Det er dybt bekymrende, at regeringen nedprioriterer fødevareerhvervene, mener Ellen Trane Nørby, politisk ordfører for Venstre.

 – Det er dybt beklageligt, at regeringen ikke tænker på de knapt 150.000 danskere, der arbejder i fødevaresektoren. Hvorfor skal de mange slagteriarbejdere, mejerister og alle de andre i erhvervet ikke repræsenteres i kommissionen? Det er tydeligt at se, at regeringen nedprioriterer fødevaresektoren, og det kan komme til at koste branchen flere arbejdspladser”, udtaler Ellen Trane Nørby.

 – Fødevareerhvervet er et af de vigtigste brancher i Danmark, ikke mindst i Syd – og Sønderjylland,  og  udgør en fjerdedel af de danske eksportindtægter. Derfor er det helt uacceptabelt, at regeringen ikke ønsker, at branchen skal være repræsenteret kommissionen. Jeg håber, at der er sket en fejl fra regeringens side,” udtaler Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.