Besøg på Borgen

Hvert år vises 60.000 gæster rundt i Folketinget. 19 af dem fik jeg lov at vise rundt i onsdags, da en klasse fra Espergærde Gymnasium var på besøg herinde. Selvom det var dagen hvor betalingsmuren stod for fald, så fik vi vendt mange, spændende politiske emner under besøget. Eleverne spurgte ind til mit arbejde og særligt forholdet mellem politikere, pressen og spindoktorer havde deres interesse. Jeg synes altid, det er en fornøjelse at fortælle om arbejdet på Christiansborg og lade andre få mulighed for at komme ind bag facaden i Folketinget, så alle får mulighed for at høre om, hvordan dansk politik fungerer, og at selvom vi medlemmer kan være drønende uenige, så er vi også kolleger, der samarbejder og drikker kaffe eller spiser frokost sammen. Vi har desuden pressen direkte på Christiansborg, hvilket også giver en helt speciel og stærk dialog mellem politikere og presse.

Der var mange gode og livlige spørgsmål fra eleverne, og det er altid herligt at få gode råd med på vejen, og høre om deres interesse for politik og om, hvordan vi skaber et bedre Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *