Besøg i Broager

Da Ældresagen i Broager spurgte, om jeg havde lyst til at komme forbi deres lokalforening for at fortælle om min deltagelse i Team Rynkeby, takkede jeg straks ja tak. Der var stor opbakning til arrangementet, der fandt sted mandag den 6. februar på Degnegården i Broager. Det var et hyggeligt visit, som bragte de gode minder frem fra turen i sommer, hvor det lykkedes Team Rynkeby at indsamle 9,772 millioner kroner på landsplan til kampen mod børnekræft. Jeg viste billeder og fortalte om turen, punkteringerne, de stejle bjerge, sammenholdet, ømme lår og det store frivillige arbejde. Til efteråret besøger Ældresagen i Broager for tredje gang Christiansborg, hvor jeg har lovet at vise dem rundt sammen med en anden Folketingskollega.

Se billeder fra besøget i Broager her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *