Ellen Trane Nørby glæder sig over mere cykelsti på Rømø

Torsdag aften faldt en aftale på plads på Christiansborg om at fordele en række puljer på transportområdet ud på konkrete projekter. En af indsatsområderne har været at styrke cykelturismen på danske øer, og det lokale folketingsmedlem og politisk ordfører for Venstre, Ellen Trane Nørby, er meget tilfreds med, at man er blevet enige om at investere et større beløb i en sammenhængende cykelsti til Sønder Strand på Rømø:

”For os i Venstre er det vigtigt, at vi tilgodeser vores lokale øer som Rømø, så man kan blive ved med at tiltrække turister fra fjernt og nær til vores del af landet. Mange turister vælger netop at holde ferie på Rømø, fordi det er let at komme rundt på en cykel, så man oplever øen på tæt hold. Med den nye aftale sørger vi for at turisterne får endnu mere cykelsti at køre på, og gør at Rømø fortsat er en attraktiv ferieø,” udtaler Ellen Trane Nørby.

Med aftalen investerer man 2,3 mio. kr. til en cykelsti til Sønder Strand på Rømø. Foruden Venstre er regeringspartierne, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti med i aftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *