Pressemeddelelse: BT bringer fejlagtig historie om Ellen Trane Nørbys boligforhold

Lørdag den 15. oktober, bringer BT en historie, der sår tvivl om, hvorvidt politisk ordfører for Venstre, Ellen Trane Nørby, bor på sin folkeregisteradresse i Sønderborg eller i hendes supplerende bolig på Frederiksberg, og dermed om hun lever op til reglerne for Folketingsmedlemmers mulighed for supplerende bolig.

Reglerne for Folketingsmedlemmers mulighed for supplerende bolig skal overholdes til punkt og prikke. Det er de også blevet i denne sag. Historien bygger derfor på et fejlagtigt grundlag, hvilket BTs chefredaktion også er bekendt med. Derudover indeholder BTs artikel flere faktuelle fejl.

Allerede torsdag morgen modtog såvel BTs chefredaktion, såvel som Frederiksberg og Sønderborg kommune en redegørelse, som dokumenterer, at BTs påstande er fejlagtige.

Hverken Frederiksberg Kommune eller Sønderborg Kommune har fundet anledning til at foretage sig noget i sagen eller bedt Ellen Trane Nørby om yderligere. På trods af viden om at artiklen er fejlagtig har BT alligevel valgt at bringe historien.

Søndag den 16. oktober  bringer BT endnu en historie. Denne gang med Frederiksberg Kommune, der klart slår fast, at den har henlagt sagen på baggrund af den redegørelse de modtog g allerede torsdag. Læs artiklen her

11 kommentarer til “Pressemeddelelse: BT bringer fejlagtig historie om Ellen Trane Nørbys boligforhold

 1. Ja, det kommer jo ikke bag på nogen, efter SF’eren blev fældet. Så måske er det fra den røde fløj dette lille hint til BT kommer fra.

 2. Lyder mærkeligt at BT alligevel vælger at bringe historien ud !!!!
  Ingen røg uden en brand

 3. Som sagt, så følger jeg loven til punkt og prikke, hvilket jeg har redegjort både for Frederiksberg og Sønderborg Kommune. De to kommuner har efterfølgende ikke fundet anledning til at foretage sig noget i sagen, da reglerne overholdes.

 4. Din integritet er jeg ikke det mindste i tvivl om. Beklageligt at BT ofte farer ud uden belæg !

 5. Hvor tit er du i Sønderborg? Du skriver, at artiklen indeholder flere faktuelle fejl, hvilke?

 6. Ærgerligt at ‘de røde’ har så travlt med at pege på andre, når det er dem selv der har alle problemerne.
  – For det er tydeligvis kommet fra den front, i forsøget på en afledningsmanøvre. Man kan da godt forstå de føler en pause tiltrængt. Men så skulle de måske istedet begynde at fremvise noget godt politisk håndværk, istedet for alt det andet de normalt forsøger prakke befolkningen på.

 7. Venstre burde feje for egen dør før de igen smider med grus i maskineriet. Enhver ved at der lige har været valgkamp og LLR smed den ene usande oplysning efter den anden om Rød blok for at vinde valget på en løgn, men korte er at Venstre er en dårlig taber og kun vil køre Danmark i sænk sammen med DF. Vi slap af med det blå.

 8. Hej Ellen,

  Det virker meget fortænkt at du skulle ønske at opholde dig mere end 180 dage om året i Sønderborg.
  Hvad er det for relationer du har til Sønderborg, der er så vigtige ??
  Ikke fordi du behøver svare mig , men det er en meget urealistisk historie du har stablet på benene.
  Din familie stammer fra Herning, Dit arbejde er i København og ikke mindst din kæreste bor i din lejlighed på Frederiksberg.
  Kan han leve med at du i tide og utide drøner til Sønderborg.
  Nej vel !!!!
  Underlig historie.

  Mvh
  Larsd

 9. @Lars. Såvel Frederiksberg som Sønderborg kommune – der jo er myndighed i sagen – har for længst henlagt sagen. Det skete allerede før BT bragte historien fordi jeg følger reglerne til punkt og prikke, og at der derfor ikke er en sag – og kun har været det en kort stund fordi BT anmeldte mig for snyd. I øvrigt relevant at vide, at BT anmelder folk for snyd, sådan at de kan skrive om det som en historie. I dette tilfælde valgte de så også at skrive historien til trods for at kommunerne allerede inden BT skrev historien havde henlagt sagen.

 10. Hej Ellen,

  Tak fro svaret
  Jeg begriber dog stadig ikke at Sønderborg er så tiltrækkende. Det er da en pæn by, men der er vel også andet her i tilværelsen som er vigtigere.
  Det er sjovt så hurtigt BT stikker piben ind og stopper deres kampagne mod dig.
  Helle Thorning har også siden dag 1. sagt og skrevet som dig, siden BT startede deres klapjagt mod hende og hendes mand.
  Men det var som at komme vand på en gås.
  De fortsætter ufortrødent deres hetz mod hende.
  Sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *