Ellen Trane Nørby genvalgt som politisk ordfører for Venstre

Ellen Trane Nørby er på et gruppemøde i Venstres Folketingsgruppe, mandag den 19. september, blevet genvalgt som politisk ordfører for partiet.  Ellen Trane Nørby blev den 10. marts 2011 første gang valgt som politisk ordfører, og kan nu fortsætte på posten, men denne gang som politisk ordfører for det største oppositionsparti.

Ellen Trane Nørby fik ved valget i torsdags 18.030 personlige stemmer, hvilket resulterede i, at hun fik næstflest stemmer blandt samtlige kandidater i Sydjyllands Storkreds, tredjeflest blandt alle Venstre kandidater i Danmark og blev top 12 blandt samtlige kandidater på tværs af partier på landsplan:

Jeg er både stolt og beæret over, at Venstres folketingsgruppe har bedt mig om at fortsætte på posten som politisk ordfører. Vi står over for en ny og spændende opgave, hvor Venstre som Folketingets største parti nu skal arbejde fra pladsen i opposition. Vi skal bruge vores flotte valg og fremgang til at føre en konstruktiv og konsekvent oppositionspolitik. Vi er det største parti i Folketinget, og vi vil udfordre en kommende rød regering, hver eneste dag. Jeg glæder mig til, som politisk ordfører for Venstre, at fortsætte den ansvarlige kurs, som vi gik til valg på, og som mere end hver fjerde vælger har bakket op om.” udtaler Ellen Trane Nørby.

 

For yderligere oplysninger:

Ellen Trane Nørby, tlf. 33 37 45 61

 

En kommentar til “Ellen Trane Nørby genvalgt som politisk ordfører for Venstre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *