Venstre Valg Rally

Så blev det søndag, og der er nu for alvor kommet fuld gang i valgkampen. Min dag startede tidligt, da jeg kørte fra Sønderborg kl. 4.30, for at nå til København kl. 8.00, hvor jeg skulle deltage i et interview på TV2-News.

Hele eftermiddagen brugte jeg sammen med Venstres andre kandidater til Venstres Valg Rally, hvor temaet var Det må vi ikke sætte over styr! Jeg havde oven i købet fået tildelt ansvaret for at være tovholder for showet, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen, en håndfuld ministre og næstformand Kristian Jensen holdte taler omkring, hvor vigtigt det er, at Venstre igen vinder valget, for der er mange goder, der vil forsvinde med en rød regering. Her tænker jeg på skattestoppet, det udvidede frie sygehusvalg og modet til at gennemføre nødvendige og ansvarlige reformer, der sikrer at vi har råd til at bevare og udvikle vores velfærdssamfund. Stemningen var høj, og der var gode budskaber.

I morgen fortsætter valgkampen…

Du kan se billeder fra søndags Valg-rally og de tidligere dages valgkamp på min Flickr-profil på følgende link: http://www.flickr.com/photos/11581993@N06/

 

2 kommentarer til “Venstre Valg Rally

  1. Hvordan gik det i korte og faktarige træk for venstres valgkampen er det gået ned ad eller hvordan. jeg er igang med en fremlæggelse og jeg skal fortælle lidt om valget og det ville være fedt at få lidt basis viden om hvordan det gik til valget i forhold til de andre partier, og hvis du har nogle gode web-adresser jeg kan bruge vil jeg være meget taknemelig
    tak på for hånd:D
    undskyld stavefejlende:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *