Venstre: Kom bag facaden på Helle og Villy

Pressemeddelelse
Mandag den 15. august 2011

Venstre: Kom bag facaden på Helle og Villy

Venstre tager i dag fat på en kampagne, der har til formål at komme bag facaden på Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal. Målet er at få S og SF til at give svar på de spørgsmål, som de helst ikke vil svare på.

– Vi har lagt vores politik klart frem med konkrete svar på de udfordringer, som det danske samfund står over for. Med vækstinitiativer, sundhedspakke og reformer sørger vi for at skabe arbejdspladser, klare patientrettigheder og orden i økonomien, så vi også har råd til god velfærd i årene fremover, siger Ellen Trane Nørby og fortsætter:

 – Derfor er det kun fair, at S og SF svarer de danske vælgere på nogle konkrete spørgsmål:

• For hvilke operationer vil I fjerne behandlingsgarantien på en måned? Er det ryg, knæ, øjne eller hvad?

• Hvorfor skal de, der arbejder i København, betale op til 18.000 kroner om året i bompenge – bare for at passe deres arbejde?

• Hvordan kan I sikre tryghed og velfærd ved at forøge gælden med op til 270 milliarder kroner?

Kampagnen blev her til morgen skudt i gang i en række dagbladsannoncer. Den fortsætter med en række andre spørgsmål i den kommende tid.

Vedhæftet pressemeddelelsen findes dagens annonce, som frit kan benyttes redaktionelt.

Venstres nye kampagne kan desuden findes her: www.venstre.dk/bagfacaden
For yderligere information:
Politisk ordfører
Ellen Trane Nørby
3337 4561
veltn@ft.dk

En kommentar til “Venstre: Kom bag facaden på Helle og Villy

  1. Det er fint, at Elln Thrane Nørby vil bag facaden på S og Sf. Men det er jo bestemt i lige så høj grad interessant at komme bag facaden hos Venstre for at forstå, hvorfor partiet på mindre end en uge ændrer opfattelse vedrørende sundhedsvæsenet og nu vil nedlægge regionerne. En beslutning som vedrører knap ca. 200.000 ansatte og stort hele befolkningen. For en uge siden var der ingen tegn på og heller ingen anledning til at tro, at Venstre nu igen ville slået en total politisk kolbøtte. Det Venstre her har præsteret er noget af det mindst demokratiske og uanstændige og vel også uforståelige som vi har set i længere tid.
    Med hensyn til Venstres skræmmekampagne som jo i sig selv er underlødig og forhåbentlig alene begrænser sig til en metode som partiet Venstre står for, så må man sige efter at have læst ophavsretsloven, at vi virkelig er kommet bag facaden på Venstre. Venstre overtræder fuldstændig ophavsretsloven og krænker ejendomsretten, så nu ved vi alle, at der bag Venstres facade alene gemmer sig nogle simple tyveknægte. Så tak for den afsløring, som nok ikke overrasker mig så meget, men som helt givet trods alt vil være en overraskelse for en del danskere.
    Med venlig hilsen
    Uffe.thorndahl@mail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *