Valget er fløjtet i gang – gi’ en hånd i valgkampen

Det har rygtedes længe, politiske kommentatorer har i mere end et år uden held forsøgt at gætte en dato, men i dag skete det så. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har udskrevet valg til Folketinget. Det skal afholdes 15. september. Vi er allerede nu i gang med en intens, sjov og hård valgkamp, og jeg håber meget, at du har lyst til at hjælpe mig og Venstre til at få et flot valg, så vi kan bevare regeringsmagten.

Hvad enten du har lyst og mulighed for at hjælpe i blot et par timer eller i flere dage, så sætter jeg stor pris på din indsats. Du bestemmer selv, hvornår og hvordan du ønsker at hjælpe.

Skriv en mail til valgkamp@ellenifolketinget.dk

Oplys dit telefonnummer og fortæl kort, hvornår du har mulighed for at give en hånd med. Så bliver du kontaktet efterfølgende.

Det er vigtigt, at vi sammen arbejder aktivt for at sikre, at VK regeringen kan fortsætte efter det kommende valg. Når vi kigger på børsmarkederne rundt i verden, så bliver det hurtigt klart, hvor usikker og ustabil verdensøkonomien er for tiden. Se bare på verdens største økonomi USA, der blev nedgraderet efter politikerne spillede fallit i at have modet og viljen til at lave økonomiske reformer og først greb ind, da USA stod på bankerottens kant. Det er nødvendigt, at Danmark bliver ledet af et parti, der er i stand til at tage hånd om den danske økonomi på en ansvarlig måde. Vi skal ikke have en regering, der fører kasinoøkonomi og betaler velfærd med tro, håb og gældsætning, som S og SF vil.

Danmark har fortsat brug for en Venstreleddet regering, der har modet til at gennemføre nødvendige reformer, og som er i stand til at holde styr på budgetterne, så vi kan bevare og udbygge vores velfærd i fremtiden. Men også en liberal regering med et stærkt Venstre, hvor forbud og detailregulering afløses af frihed og afbureaukratisering.

Vi skal skabe balance i økonomien og sikre, at vi kan bevare vores velfærdssamfund, vores behandlingsgaranti og frie valg. Det er værd at kæmpe for. Derfor håber jeg også, at se mange af jer ude på gaderne, i lygtepælene, når der nu skal hænges valgplakater op, til uddelingsaktioner rundt i storkredsen og til valgmøder. Det er kun med jeres opbakning og frivillige indsats, at Venstre, og dermed jeg kan få et godt valg til folketinget.

 

Tak for hjælpen og god valgkamp til jer alle.

 

Med venlig hilsen

Ellen Trane Nørby

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *