Trane Nørby sætter fokus på boligmarkedet i Aabenraa

Som en del af vækstpakken, ”Holdbar vækst,” foreslår regeringen en række tiltag, som skal hjælpe det stillestående boligmarked i gang igen. Det er også derfor det lokale folketingsmedlem og politisk ordfører Ellen Trane Nørby besøger Aabenraa tirsdag formiddag for, at hun kan få et indblik i, hvordan situationen på boligmarkedet er i området, og for at diskutere, hvordan regeringens initiativer kan være med til at tø boligmarkedet op. I Aabenraa besøger Ellen Trane Nørby EDC Ejendomsmæglerne på Rådhusgade, hvor hun skal mødes med den daglige leder af Aabenraa filialen Michael Buchholdt.

Det er meget vigtigt, at vi sikrer, at vi har et sundt boligmarked i Aabenraa-området og i resten af Sønderjylland. Et salg af en bolig medfører som oftest investeringer i istandsættelse, flyttehjælp og nye møbler, og derfor er boligmarkedet helt centralt for, at vi kan skabe vækst og nye arbejdspladser i vores område. Derfor glæder jeg mig til at komme til Aabenraa for at få et indblik i situationen på boligmarkedet her i Sønderjylland og for at høre om virkningerne af regeringens initiativer,” udtaler Ellen Trane Nørby forud for besøget.

Som en del af vækstpakken har regeringen også udvidet den eksisterende BoligJobordning, hvor det foreslås den også skal gælde for fritids- og sommerhuse, ligesom det årlige fradragsbeløb foreslås forhøjet fra 15.000 til 20.000 pr. person. Ordningen giver fradrag i skatten for lønudgifter til hjælp og istandsættelse i hjemmet. Det forventes, at boligpakken kan øge antallet af handler med ca. 15.000 boliger.

Besøget hos EDC-ejendomsmæglerne finder sted tirsdag formiddag den 30. august 2011.

Adresse: Rådhusgade 6, 6200 Aabenraa.

 

Pressen er velkommen til at deltage i tidsrummet 10.45-11.15.

For yderligere oplysninger:

Ellen Trane Nørby: 6162 4258

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *