Så er vi på gaden!

Så er det blevet lørdag, og vi er for alvor i gang med valgkampen! I dag glæder jeg mig for alvor til at komme på gaden og møde folk i Sønderborg og i Tønder, for at få en snak med dem om, hvordan vi skaber vækst og udvikling i hele Sønderjylland. Det bliver dejligt at komme forbi Tønder Festivalen og mærke stemningen, nu hvor jeg desværre ikke havde mulighed for at nå forbi fredag.

Sådan ser mit program ud for lørdag den 27. august:

10.00 – 10.45: Ulsnæs Centeret, Gråsten

11.15 – 12.30: Gågaden Sønderborg, Rønhave Plads

13.00 – 14.00: Nordborg, ved Kvickly

17.00 – 19.00: Tønder Festival

Håber vi ses!

Husk, hvis du har lyst til at hjælpe mig i min valgkamp, så skriv en mail til valgkamp@ellenifolketinget.dk

2 kommentarer til “Så er vi på gaden!

 1. hej ellen
  hvad havde i tænkt jer at gøre ved grænse handlen. nu er det ikke så meget øl vand og vin jeg tænker på men almindelige dagligvare som kød,grønt og kollonial vare 1000 vis af dansker fra syd danmark valfarter ned til real,aldi og hvad de nu hedder. og henter dagligvare for millioner af kroner som går den danske stats næse forbi
  det er meget deprimerende at se når man selv er i dagligvare handlen.
  du ønskes et rigtigt godt valg
  mvh. brian ebbesen gråsten

 2. Kære Brian Ebbesen,
  Det glæder mig, at også du kan se, at konsekvensen af høje skatter og afgifter på vores dagligvarer og det bliver kun værre med en rød regering og særligt i vores område.
  S-SF vil regulere og beskatte danskerne langt hårdere. SF og S vil også sætte afgifterne på blandt andet på fødevarer, sodavand, slik og cigaretter. Det kan kun føre til en stigning i grænsehandlen. En stemme på Venstre, er en stemme for tryghed for almindelige danske familier og ro om skatten for såvel private som danske virksomheder, så de kan sikre flere arbejdspladser og stå bedre i den globale konkurrence.
  De bedste hilsner,
  Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *