Team Rynkeby 2011 – Fra Sønderborg til Paris på cykel!

Så sker det igen! For andet år i træk har jeg valgt at deltage i cykelløbet Team Rynkeby, hvor jeg sammen med en gruppe cykelglade sønderjydere samler penge ind til kræftramte børn, ved at vi tramper i pedalerne fra Sønderborg til Paris. Lørdag den 16. juli 2011 var der afgang fra Sønderborg, og vi ankommer til Paris på fredag den 22. juli 2011.

Inden vi kan cykle ned af Champ-Élysées, så skal vi først overvinde tyske landeveje, bestige franske bjerge og stejle nedkørsler.

Du kan her på siden se nogle billeder fra min tur med Team Rynkeby, og der ligger flere på min Flickr profil, som du kan klikke dig ind på her: http://www.flickr.com/photos/11581993@N06/sets/72157627210718004/

Jeg opdaterer løbende min Flickr profil med nye billeder fra turen!

Team Rynkeby er et dansk velgørenhedscykelhold, som hver sommer cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Holdet blev stiftet i 2002 af medarbejdere på juicevirksomheden Rynkeby i Ringe på Fyn, der også er holdets hovedsponsor.

I år består Team Rynkeby af 584 cykelryttere og og 139 hjælpere. Alle er motionscyklister og kommer med vidt forskellige baggrunde.

Sidste år samlede Team Rynkeby 4,72 millioner kroner ind til Børnecancerfornden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *