Arbejdet med motorvejen kører der ud af!

Tirsdag den 5. juli 2011 var jeg sammen med lokale kolleger fra Folketinget ude at se på det igangværende byggeri af motorvejen mellem Kliplev og Sønderborg. Byggeriet skrider frem i et tempo over forventning. Faktisk går det så stærkt at motorvejen er helt nøjagtigt 73 procent færdig, og vi kan derfor forvente, at vi kan komme ud at køre på den allerede i 2012 selvom man fra starten havde et mål om at få den færdig i oktober 2013. Motorvejen bliver bygget for staten i et offentlig-privat samarbejde, hvor Kliplev Motorway Group er entreprenøren. Jeg synes, det tydeligt understreger, at private-offentlige samarbejder fungerer, for vi har aldrig set en motorvej blive anlagt så hurtigt før. Det bør vi eksportere til resten af landet, hvor vi anlægger og reparerer veje.

Du kan her se billeder fra turen samt et indslag fra TV-Syd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *