Ellen Trane Nørby taler ved grundlovsmøde i Sønderborg

På Grundlovsdag, søndag den 5. juni 2011, er det igen tid til at fejre fødselsdagen af den danske grundlov og gøre status over det år, der er gået. Det lokale folketingsmedlem og politisk ordfører for Venstre, Ellen Trane Nørby, holder traditionen med grundlovsmøder i hævd og holder sin grundlovstale i den smukke have på den gamle domænegård Rønhave ved Sønderborg.

”Grundlovsdag er en særlig dag. Vi skal fejre vores demokrati og dermed de rettigheder – såvel som pligter – vi som borgere i det danske demokrati har.”
 
”Jeg glæder mig altid utroligt meget til grundlovsdag, for det er en festdag. Der er sket meget i  vores lokale område og i dansk politik, siden vi fejrede Grundlovsdag sidst. Men også på verdensscenen har det seneste år været skelsættende. Ikke siden Murens fald har så mange mennesker krævet demokratisk omvæltning. I Nordafrika og Mellemøsten ser vi en bølge af demokratiske bevægelser og et krav fra befolkningen om at få del i den frihed som kendetegner vores stærke danske samfund. Det vil jeg tale om. Og så vil jeg tale om den handlekraft som Regeringen har de seneste måneder fremlagt en  række reformaftaler og dermed vist den ansvarlige vej til, hvordan vi fører Danmark ind i fremtiden og får skabt vækst i hele landet.”

Ellen Trane Nørby bor i Sønderborg, hvor hun også er valgt. Som sit partis politiske ordfører har hun deltaget i forhandlingerne om Regeringens ”Reformpakken 2020”, og hun har et stort lokalt politisk fokus.

”Som politikere har vi en pligt til at sørge for, at vi får taget hånd om de udfordringer, vi står over for her og nu. Jeg vil bruge Grundlovsdag til at tale om, hvordan vi sikrer, at vi har råd til at sikre vores velfærd i dag og i fremtiden, hvordan vi får skabt vækst og jobs i netop vores område og skaber tryghed i danskernes hverdag,” udtaler Ellen Trane Nørby.
Ellen Trane Nørby taler på grundlovsmødet søndag den 5. juni kl. 15.00.

Adresse: Rønhave, Hestehave 20, Kær, 6400 Sønderborg.

For yderligere information:

Ellen Trane Nørby, tlf: 33 37 45 61 / 61 62 42 58

2 kommentarer til “Ellen Trane Nørby taler ved grundlovsmøde i Sønderborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *