Rød plan bygger på tro, håb og gældsætning

Med den netop fremlagte Fair Løsning 2020 bliver det understreget, at Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti fortsat bygger deres politik på tro, håb og gældsætning. Igen ser vi, at S og SF tyr til smarte overskrifter og gyldne løfter, i stedet for at fremlægge konkrete og kontante svar på Danmarks udfordringer, siger Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby i en kommentar til den ny indpakning af den gamle S-SF-plan.
Hun kommer med en klar opfordring til de to oppositionspartier:

– S og SF mangler at fortælle danskerne hele sandheden: Får boligejerne nye skatter? Skal danskerne og erhvervslivet leve med stigende renter? Hvorfor skal vores børn betale regningen for S og SF’s overforbrug og gældsætning? Ovenstående er en naturlig følge af den kurs, som S og SF udstikker i deres seneste version af den plan, der flere gange er blevet pillet fra hinanden.

– Vi ser nu den gamle plan Fair Løsning i ny forklædning og med frisk glasur på toppen. Men der er egentligt ikke noget overraskende i den gældsplan, som S og SF netop har præsenteret. Helt som ventet så vil S-SF’s plan betyde, at skatten skal op, at gælden stiger, og at troværdigheden om dansk økonomi falder.

– Men S-SF har tilsyneladende glemt, at dansk økonomi er i en vanskelig situation, hvor der er brug for mådehold og reformer. I stedet lægger S-SF op til fortsat forbrugsfest bl.a. med iPads til alle skoleelever. Det er en totalt misforstået opfattelse af situationen i dansk økonomi.

– Vores tilbagetrækningsreform, som vi har indgået sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre, står i kontrast til det, vi i dag har set fra S og SF, ved at være et ansvarligt og kontant svar på Danmarks udfordringer, hvor vi sikrer, at der også i de kommende år er råd til velfærd i form af gode skoler, et moderne sundhedsvæsen og en tryg ældrepleje, fastslår Ellen Trane Nørby.

For yderligere information:
Politisk ordfører
Ellen Trane Nørby
3337 4561
veltn@ft.dk

En kommentar til “Rød plan bygger på tro, håb og gældsætning

 1. S-SF = Lottoøkonomi, der bygger på misundelsespolitik og luftkasteller.

  Rød tankegang: Det som ALLE ikke kan få, skal ingen have.

  Vigtigt, at der er plads og frihed til forskellighed !

  Hjort varsler mange års smalkost, og det er jo nødvendigt. Vi får kun råd til velfærd i fremtiden, hvis der bliver skabt værdier gennem produktionen i DK.

  Jeg kan ikke se, at vi får et bedre samfund ved at putte endnu flere ressourcer i den offentlige sektor – det handler om et holdningsskifte i befolkningen.

  Mere individuel frihed skal afføde mere personlig frihed, så vi mennesker tænker: Hvad er min pligt – i stedet for, hvad er min ret.

  Et ønske om en god søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *