Pressemeddelelse: Historisk og ansvarlig tilbagetrækningsreform

Der er netop indgået en historisk aftale om en tilbagetrækningsreform mellem Regeringen, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre. Aftalen sikrer varig velfærd for de nutidige og kommende generationer, siger Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby og finansordfører Jacob Jensen.

 – Vi er meget vel klar over, at de aftalte ændringer kommer til at påvirke mange danskere. Derfor har vi også brugt tid på at afveje forslagene til ændringer i efterløns- og folkepensionsreglerne. Det helt afgørende for Venstre er derfor, at aftalen sikrer, at der er råd til velfærd fremover. Uden ansvarlige reformer og styr på økonomien, vil vi ikke have råd til et moderne og godt sundhedsvæsen, en tryg ældrepleje og uddannelse og forskning i verdensklasse.

– Vi vil gerne kvittere for den ansvarlige og resultatsøgende linje, som Dansk Folkeparti og Radikale Venstre har lagt for dagen i forhandlingerne. Det er en meget stærk aftale, fordi et bredt flertal i Folketinget står bag, og det er samtidig en ambitiøs reform, der sikrer en ansvarlig linje i den økonomiske politik.

– Det er vigtigt for os, at vi lægger aftalen klart frem før et valg, så danskerne præcis kan se, hvad aftalepartierne vil gennemføre efter valget. Det er mest ærligt.

Læs faktaark i pdf her

Læs aftaletekst her
For yderligere information:

Politisk ordfører 
Ellen Trane Nørby 
3337 4561
veltn@ft.dk

En kommentar til “Pressemeddelelse: Historisk og ansvarlig tilbagetrækningsreform

  1. Et flot stykke arbejde med politiske visioner for vores fremtidige velfærd. Bravo Venstre !

    PS: Hver dag ser vi folkesocialisternes intellektuelle stripease. S og SF befinder sig nu i en no win situation.

    Fx: Henrik Sass Larsens citat: “Det bliver over mit lig, hvis efterlønsordningen ændres”. Pinlighederne står i kø… who’s next.

    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *