Pressemeddelelse: Tre kvindelige politikere i V, K og LA vil have flere kvinder til at stemme blåt

Tre kvindelige politikere i V, K og LA vil have flere kvinder til at stemme blåt

”Kvind dig op og tag ansvar”! Sådan hedder en ny kampagne, som tre kvindelige politikere fra V, K og LA står bag. Kampagnen opfordrer kvindelige vælgere til at orientere sig om de økonomiske aspekter ved blå og rød bloks planer, inden de går ind i stemmeboksen ved det kommende folketingsvalg.

Helle Sjelle, der sidder i Folketinget for De Konservative, Ellen Trane Nørby, folketingsmedlem og politisk ordfører i Venstre, og Merete Riisager, folketingskandidat for Liberal Alliance, er gået sammen om at lave en kampagne henvendt til kvinder for at skabe interesse om rød og blå bloks økonomiske planer samt de økonomiske og demografiske udfordringer, Danmark står over for.

”Jeg kender kloge og dygtige kvinder, der ikke sætter sig ind i finanspolitik. Det er ærgerligt, for hvis de ikke læser det med småt, risikerer de, at rød blok bilder dem en lille lyserød historie på ærmet. Kvinder kan godt tåle at høre sandheden om, at vi ikke kan få det hele, hvis vi samtidig vil undgå at efterlade regningen til vores børn. Det er politikernes ansvar at nå ud med budskabet, og det er det, vi forsøger at gøre med denne kampagne.” siger Merete Riisager, som er spidskandidat for Liberal Alliance.

Politisk ordfører i Venstre Ellen Trane Nørby ærgrer sig over, at S og SF forsøger at give kvinder et indtryk af, at de borgerlige partier vil demontere velfærdssamfundet, og håber, at kampagnen kan være med til at ændre den opfattelse af blå blok.

”Helle og Villy har i lang tid ført en skræmmekampagne om, at den politik, regeringen fører, vil skade velfærdssamfundet. Med vores kampagne håber jeg at kunne give kvinderne et indblik i, at vores politik sikrer velfærden på langt sigt, fordi vi vil sætte gang i væksten i den private sektor og fordi vi tager vores ansvar med at betale regningerne for velfærdssamfundet alvorligt,” siger Ellen Trane Nørby.

Det konservative folketingsmedlem Helle Sjelle ønsker med kampagnen bl.a. at vise, at de borgerlige partier kan arbejde sammen for at få Danmarks økonomi på ret køl igen.

”Venstre, Liberal Alliance og Konservative er tre forskellige partier, men vi er enige om, at højere skatter, nye afgifter og et stigende offentligt forbrug ikke løser den økonomiske situation, vi befinder os i. I modsætning til S og SF ønsker vi at nedbringe gælden, øge væksten i den private sektor og gennemføre reformer,” siger Konservatives Helle Sjelle.
Læs mere om kampagnen på www.kvinddigop.dk.
For yderligere kommentarer kontakt: Helle Sjelle på tlf.: 33374205 Ellen Trane Nørby på tlf.: 61624258 og Merete Riisager på tlf.: 22 49 43 09

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *