Ellen ny politisk ordfører for Venstre

Jeg er i dag blevet valgt til at varetage posten som Venstres politiske ordfører, og jeg afløser dermed Peter Christensen, der tirsdag blev udnævnt til skatteminister. Jeg er naturligvis utrolig glad og beæret over at være blevet valgt til Venstres nye politiske ordfører. Der venter nu en hård og udfordrende opgave, men jeg går til den med stor lyst og gåpåmod, og jeg glæder mig til at sætte endnu mere fokus på Venstres politik.

2 kommentarer til “Ellen ny politisk ordfører for Venstre

 1. Hej Ellen

  Endnu engang tillykke med valget som politisk ordfører. Ved godt vi var tidligt ude med lykønskningen, men vi vidste det ville blive sådan. Dejligt for Venstre og for dig.
  God vind med jobbet.

  Mange hilsner

  Signe og Erling

 2. Tillykke!

  Som tilhænger af oppositionen kan jeg kun beklage valget. Du vil være meget bedre på posten end din forgænger, tror jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *