I pressen: Flere praktikpladser og 14 mio. kr. regning til flypassagerer

I dag har jeg været i pressen med flere historier.

I JydskeVestkysten handler dagens fAktuelt om at vi i Syd- og Sønderjylland har haft en markant fremgang i antallet af praktikpladser. Det er for alvor et tegn på, at finanskrisen er ved at være ovre. Som nogle væsentlige tal kan nævnes at i Sønderborg kommune 361 praktikpladser i 2009 til 497 praktikpladser i 2010. Det er en framgang på 35 %. I Tønder kommune er tallet helt oppe på 42,6 %

Vejle amts folkeblad skrev i dag historien om at flypassagerne på ruten Billund-København, og omvendt, vil blive beskattet med 14 mio. kr. ekstra, hvis S-SF kommer til magten og gennemfører deres bebudede passagerafgift, hvor alle flybilletter bliver beskattet med 75 %. Artiklen kommer efter, at jeg har spurgt skatteministeriet, hvor meget passagerafgiften vil koste lufthavnens kunder, på ruten Billund-København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *