Ellen Trane Nørby klipper den virtuelle snor

Pressemeddelelse:

Ellen Trane Nørby klipper den virtuelle røde snor, når hun den 10. februar kl. 15.30 indvier det nye online computerlæringsspil ABCiTY på Det Danske Filminstitut.

ABCiTY skal lære børn om alfabetet og skriftsproget på en sjov og underholdende måde. Spillet, der er udviklet i samarbejde med Nationalt Videncenter for Læsning og Politikens Forlag, er et af eksemplerne på, hvad statens spilstøtte har bidraget til.

– Det er en fornøjelse for mig at være med til at indvie ABCiTY. I dag taber alt for mange børn lysten til at lære i løbet af deres skoletid. Det er et klart bevis på, at vi trænger til nye læringsformer som ABCiTY, siger Ellen Trane Nørby.

Computerlæringsspillet ABCiTY er præcis et eksempel på, hvor vigtigt det er, at der fra politisk side skabes gode rammer for spilbranchen.

– Vi har sat spilstøtten op til 20 mio. kroner med filmaftalen mod tidligere 12 mio. kroner. Men vi er slet ikke i mål endnu. Der skal bedre rammevilkår til, hvis vi skal realisere det kæmpe potentiale, som den danske spilbranche rummer, udtaler Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *