12 minutters bluf

Så kom meldingen. Fagbevægelsen vil ikke som lovet være med til at gennemføre S-SF’s 12 minutters plan efter et valg, men først når de finder tidspunktet passende. Eller sagt på en anden måde, det bliver ikke til noget. Den stort anlagte kampagne og budskabet om oppositionens økonomiske ansvarlighed er et bluf.

At regeringen vil sikre dansk økonomi, bl.a. ved gradvist at afskaffe efterlønnen er ikke et sjovt budskab, men det er et ærligt budskab. Vi lægger vores planer ærligt frem og gemmer ikke noget til hemmelige forhandlinger efter et valg. Vi tror på at åbenhed og ærlighed er væsentligt, hvis man skal være troværdig til at lede Danmark. Der er ingen lette løsninger til at genoprette dansk økonomi. Vi kan ikke låne og forbruge os til velfærd, hvor rart det end lyder. Der er kun hårdt arbejde, mere gang i væksthjulene og færre udgifter hvis dansk økonomi skal genoprettes. 

Hverken fagbevægelsen eller oppositionen vil fortælle, hvordan de mener dansk økonomi skal sikres frem mod 2020 og hvordan den globale finanskrises aftryk på dansk økonomi skal afbødes. Som barn ønskede jeg mig også alt i julegave, men som alle andre, så viser livet, at den røde julemand aldrig kan indfri alt. Alligevel forsætter SF og S i bedste røde julestil at love både i pose og sæk uden at skele til finansieringen.

Skal vi også i fremtiden have råd til moderne sygehuse, en endnu bedre folkeskole og en offentlig sektor med høj service, så er vi også nødt til at prioritere. Vil vi fastholde et højt velfærdsniveau, så er vi nødt til at lave reformer og sikre væksten og jobskabelsen i det danske erhvervsliv. Der skal velstand til at betale for velfærd, ikke lånte penge og yderligere gældsætning. SF og SF foregiver, at 12 minutter er nok. Nu siger selv fagbevægelsen, at 12 minutters planen er utilstrækkelig. Tilbage står, at SF og S økonomiske plan er et rent bluf.

Indlægget er bragt i jydskeVestkysten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *