Villy og Helle vil øge uligheden

De allermest økonomisk svage danskere bliver taberne, hvis Helle Thorning og Villy Søvndal vinder næste valg. S og SF vil nemlig ikke regulere overførselsindkomsterne, så de følger de større lønninger, som S-SF 38-timers arbejdsuge vil give. Hykleri, mener Ellen Trane Nørby.

Danmarks allersvageste på overførselsindkomster skal ikke regne med flere penge, hvis Helle Thorning og Villy Søvndal vinder valget. Det skriver Dagbladet Information i dag.

De to partier vil nemlig ikke regulere overførselsindkomsterne, så de følges af med de øgede lønninger, som bliver resultatet, hvis S-SF og LO’s 38 timers arbejdsuge bliver indført. Det vil øge uligheden i Danmark.

– De fattige i Danmark skal betale for SF og Socialdemokraternes manglende reformer. S og SF har i årevis talt om ulighed og fattigdom og nu viser de deres hykleriske ansigter ved at tage 5 milliarder kroner fra de hjemløse, misbrugerne, starthjælpsmodtagerne og førtidpensionisterne. Helle og Villy vil altså hellere lade de allersvageste betale i stedet for at erkende, at reformer er nødvendige for at sikre velfærden. Rent rødt hykleri siger Ellen Trane Nørby, Venstres socialordfører til Venstre.dk

– Det her vil betyde, at de mest økonomisk svage bliver endnu mere økonomisk udsatte, blot fordi S og SF ikke vil lave reformer. Hold da op for en solidaritet!, siger Ellen Trane Nørby til Information.

En kommentar til “Villy og Helle vil øge uligheden

  1. hold nu Ellen Trane Nørby…

    Ole Sohn afviser på sin Facebookprofil dagens artikel om overførselsindkomsterne:

    Information har i dag skrevet, at S-SF vil suspendere den automatiske regulering af overførselsindkomsterne. Intet er mere forkert. Reguleringen vil naturligvis fortsætte fuldstændigt uændret efter gældende lov som i dag. Dertil kommer, at vi med skatteudspillet ‘Fair Forandring’ kompenserer overførselsindkomsterne med 1000 kr. om året og hæver pensionstillæg med 5000 kr. og lønmodtagerfradraget med 6000 kr. om året. Og vi vil fjerne kontanthjælpsloftet og starthjælpen. Hvad Informations egentlige ærinde er står hen i det uvisse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *