Velkommen til min nye hjemmeside

Jeg har lavet en ny hjemmeside, der skal gøre det nemmere for dig, at følge med i min hverdag. Jeg vil løbende lave videoer fra min hverdag på Christiansborg og i Syd- og Sønderjylland, du kan se billeder fra de mange virksomheder jeg besøger og du kan følge med i hvad jeg tænker om alt fra politiske forhandlinger til resultater af fodboldkampe.

Men ikke alt er ændret, for jeg er fortsat en politiker der gerne skriver og udtrykker min holdninger med fyldepennen (eller i dette tilfælde tastaturet) som våben. Derfor vil jeg fortsat være en af de politikere i Danmark der bruger sin hjemmeside mest aktivt. Derfor er det naturligvis stadig muligt at kommentere på mine artikler.

Jeg håber du vil tage godt imod min nye hjemmeside.

Med venlig hilsen
Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *