Pressemeddelelse: Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby møder Ecco, Tønder Gymnasium og Højer Pølser

Programmet står på sko, debat og spegepølser, når det lokale Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby mandag, tager endnu en tur rundt i Tønder Kommune. Denne gang står programmet på besøg hos Ecco, Tønder Gymnasium, Højer Pølser og Tønder Erhvervsforum.

”Ecco er lige som flere af de andre store erhvervsvirksomheder i Tønder, udsat for global konkurrence, derfor er det vigtigt at lytte til hvad de ser som forudsætninger for at vi både kan skabe vækst og beholde arbejdspladserne i området .” Udtaler Ellen Trane Nørby, der er valgt til folketinget i Sønderjylland for Venstre.

Herefter går turen videre til Tønder Gymnasium, hvor hun mødes med rektor Jens Gade om gymnasiets succesfulde elevfremgang og specifickt om satsningen på tysk.

Efterfølgende skal Ellen Trane Nørby holde oplæg og debattere udviklingspolitik med samfundsfagsklasserne. Ellen Trane Nørby har i en årrække, også inden hun blev valgt til Folketinget, været aktiv i det udviklingspolitiske arbejde i Afrika . Det er et arbejde, der fylder meget i Folketingets Udenrigspolitiske udvalg, hvor hun bla. er medlem.

Herefter besøger Ellen Trane Nørby Højer Pølser sammen med Tønder Erhvervsforum, hvor fokus er hvordan man kan fjerne bøvl og barrierer for virksomhederne og iværksættere.

” Skal vi skabe flere arbejdspladser, vækst og udvikling i virksomhederne i området, såvel som i turismehvervet, så kræver det, at vi løbende udvikler og tilpasser rammerne, planlov, regler og lovgivning. Derfor mødes jeg løbende med bl.a Tønders erhvervsliv, for at vi sikre en tæt kontakt mellem Christianborg og området” Slutter Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *