Pressemeddelelse: Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby besøger Lalandia, Billunds borgmester og Lego

– At få Sydjylland sikkert gennem finanskrisen og skabt et nyt vækstgrundlag for det danske samfund er noget af det som fylder mest i kalenderen for mig på Christiansborg. En styrkelse af eksporten og en bedre udnyttelse af turismepotentialet er bare nogle af måderne hvorved vi sikrer arbejdspladser i vores del af landet. Derfor er det vigtigt for mig at komme ud og få inputs fra de mennesker, som arbejder med det i dagligdagen. Udtaler Venstres folketingsmedlem Ellen Trane Nørby.

Venstres folketingsmedlem bruger som altid mandagene på at besøge virksomheder og instututioner. På mandag d. 29. november besøger Ellen Trane Nørby to af Billunds største erhvervssucceser og Billunds borgmester, Ib Kristensen (V).

Dagen indledes hos Lalandia, hvor turisme og oplevelsesøkonomien er udgangspunktet. Hvordan sikrer vi, at Sydjylland  kommer til at stå endnu stærkere som turistområde og hvordan det er lykkedes Lalandia at opnå så stor succes på relativt kort tid.

– Det er imponerende at se den succes, som Lalandia i Billund er blevet på rekordtid. Netop derfor er det også interessant at høre om deres erfaringer, så Sydjylland kan få udlevet hele sit turismepotentiale. Udtaler Ellen Trane Nørby.

Dagen fortsættes hos borgmester Ib Kristensen. Udover en drøftelse af de aktuelle politiske udfordringer for Sydjylland, vil der også være fokus på socialområdet, hvor Ellen Trane Nørby til dagligt er ordfører for Venstre.

Dagen slutter hos Lego, hvor Ellen Trane Nørby både skal se virksomheden og drøfte de erhvervs-, og konkurrencemæssige udfordringer for Lego.

– Hvis vi skal bedst muligt ud af krisen og have genskabt vækst, arbejdsplader og udviklingsmuligheder, så skal vores virksomheder have optimale forhold. Jeg lytter til alle forslag der kan fremme væksten og alle de bud, der kommer fra virksomhederne i Sydjylland til hvordan vi kan minimere barrierer, bøvl og bureaukrati. Slutter Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *