Pressemeddelelse: Ellen Trane Nørby til Sønderjysk Landbrugstopmøde

”Jeg har længe været ude med budskabet om, at vi har brug for bedre forhold for landbruget, hvis vi også fremover skal kunne spise sunde danske fødevare. Derfor glæder jeg mig også til at vi folketingspolitikere, lokalpolitikere og landbruget imellem, kan finde fælles løsninger.” Udtaler Venstres lokale folketingsmedlem, Ellen Trane Nørby.

Udtalelsen kommer forud for at den tyske landbrugsforening i Sønderjylland, Landwirtschaftlicher Hauptverein fur Nordschleswig (LHN), mandag har inviteret de sønderjyske folketingspolitikere, borgmestre og medlemmer af de 4 kommuners teknik og miljøudvalg, til et møde om mindre bureaukrati og bedre muligheder for erhvervet.

Programmet vil omfatte besøg hos landmand Henning Lorenzen i Løgumkloster og møde med Naturmælks mejerichef, Leif Jørgensen. Inden politikerne sætter sig sammen i LHN’s lokaler i Tinglev.

”Regelforenkling og bureaukrati har længe været højt på dagsorden for Venstre. Får vi ikke nedbragt bureaukratibunkerne, får vi ikke væksten i vejret, derfor vil vi fjerne hver en unødvendig regel på vejen som vi møder. LHN er med deres 650 medlemmer og kunder en vigtig del af Sønderjysk Landbrug og jeg ser frem til mødet mandag.” Slutter Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *