Pressemeddelelse: Socialdemokraternes forbudshysteri er så langt ude!

”Socialdemokraternes Benny Engelbrecht vil føre Danmark til noget der ligner DDR tilstande, når han i dag foreslår at der ikke må være legetøj i Happy Meals hos McDonalds. Må der så heller ikke være legerum længere? Og hvad med legetøjet i Kinderæg skal de også forbydes, eller quizzen bag på Kellogspakken og klistermærket i tyggegummiet?” Spørg Venstres folketingsmedlem Ellen Trane Nørby.

Udtalelsen kommer efter Benny Engelbrecht, MF og forbrugerordfører for Socialdemokraterne i dag foreslår at legetøj fjernes fra Happy Meals .

”Socialdemokraternes og oppositionens forbudshysteri vil åbenbart ingen ende tage. Jeg håber, at danskerne kan se hvor langt ude Socialdemokraternes forbudspolitik er. I går ville SF forbyde at unge under 18 kan købe øl og i dag forbud mod legetøj i Happy Meals, hvad bliver det næste?” spørger en forundret Ellen Trane Nørby, der opfordrer oppositionen til, lige som regeringen, at få fokus på hvordan vi skaber vækst i samfundet, ikke til hvordan man regulere befolkningen mest muligt.

En kommentar til “Pressemeddelelse: Socialdemokraternes forbudshysteri er så langt ude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *