Et nyt politisk år går i gang!

Så går et nyt politisk år for alvor i gang. I dag den 5. oktober 2010 åbner Folketinget officielt og sammen med resten af Venstres folketingsgruppe, vil jeg sætte en dagsorden, der især fokuserer på at få gang i væksten, afskaffet bøvl og barrierer for virkelysten, skabe en bedre folkeskole og stabilisere den økonomiske politik.

Vi har med forårets reformer og genopretningspakken tydeligt vist, at regeringen tør tage de ansvarlige og svære beslutninger, så vi kan sikre danske arbejdspladser, få skabt en stigende vækst og få afbetalt gælden. Men foråret har også gjort det tydeligt, at oppositionen har en helt anden dagsorden. SF og S har klart meldt ud, at de ønsker at optage endnu flere lån og dermed holde velfærdsfest for lånte penge. Det vil på ingen måde gavne den danske vækst og konkurrenceevne, og det skal vi endnu tydeligere have fortalt danskerne i det kommende år.

Når statsministeren i dag går på talerstolen i folketingssalen, markerer det også starten på den sidste hele folketingssamling, inden der skal udskrives folketingsvalg. Valget kan dog komme før end vi aner, og derfor er vi allerede parate. Men vi skal sørge for, at der ikke går for meget valgkamp, taktik og berøringsangst i den rundt på gangene på Christiansborg. Det er nye tider i Danmark. Og nye tider kræver, at vi fører en ansvarlig politik og sætter en politisk dagsorden, der ikke er tilrettelagt på baggrund af meningsmålinger og strategi. Nye tider kræver mod og nytænkning. Det vil jeg gerne stå i spidsen for. Jeg ser frem til en ny politisk sæson, hvor jeg vil kæmpe for, at vi får gennemført gode liberale mærkesager. Skabt mere frihed for den enkelte. Fjernet bøvl og barrierer for væksten, virkelysten og initiativet. Sikret reformer og sund fornuft, så vi fortsat har en borgerlig liberal regering i Danmark, der står i spidsen for udviklingen af det danske samfund.

Godt politisk nytår til alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *