En progressiv dagsorden for Danmark

Så har statsministeren netop afsluttet sin åbningstale her i Folketingssalen. En ny politisk sæson er nu skudt i gang. Og det er en ambitiøs og initiativrig plan Statsministeren har sat sig i spidsen for. En plan, der på en ansvarlig måde fremtidssikrer det danske samfund. Vi skal have en anstændig reform af førtidspensionen, en bedre folkeskole, en ny kræfthandlingsplan, der sikrer at også forundersøgelserne prioriteres, så ingen oplever, at sygdommen får lov til at sprede sig, mens man sendes rundt i systemet. Der skal ryddes markant op i regler og bureaukrati, og boliger i ghettoer skal helt rives ned, så parallelsamfund, hvor ingen kan færdes trygt stoppes! Og så skal vi inden 2050 være uafhængige af fossile brændstoffer. Jo, der er nok at tage fat på. Forude venter en række reformer og initiativer, der skal sikre vækst og udvikling i hele Danmark. Jeg glæder mig til at komme i gang.

En kommentar til “En progressiv dagsorden for Danmark

  1. Vi skal huske at være ydmyge i forhold til Danmarks position i verden. Vi må og skal være internationale og skal opfatte os som værende et udviklingsland og ikke (færdig-)udviklet, for udviklingslandene i Syd og Øst har travlt med at overhale os. Prøv at se dette link med en præsentation af Frederik Haren: http://vimeo.com/20314107

    Og ja, det kræver en masse ændringer, herunder afbureaukratisering, bedre uddannelse og sundhed, reform af tilbagetrækningssystemet og meget mere. Kort sagt skal vi være sultne efter at Danmark skal være et bedre land at leve i og vi skal være parate til at gøre noget for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *