Med forsvarsministeren på besøg hos soldaterne i Sønderborg

Mandag den 13. september 2010 havde jeg den store fornøjelse at vise Sønderborg Kaserne frem til vores forsvarsminister Gitte Lillelund Bech. Her fik ministeren et grundigt indblik i arbejdet med at uddanne vores soldater, så de bliver klar til udsendelse i verdens brændpunkter såsom Afghanistan og Kosovo. Under vores besøg på kasernen havde vi en række gode samtaler med soldaterne, om hvilke tanker de gør sig om at blive sendt ud, og om hvordan vi bl.a. kan rekruttere flere kvindelige soldater til Forsvaret.

Med forårets diskussioner om en eventuel lukning af Sønderborg Kaserne, er jeg glad for, at ministeren nu med egne øjne har set det store bidrag Sønderborg Kaserne yder til det danske Forsvar, og at der er kommet ro om kasernens fremtid.

Sønderborg Kaserne er ikke blot en vigtig institution og arbejdsplads for Sønderborg-området. Kasernen er vigtig for hele det danske Forsvar – og det har ministeren nu oplevet.

Efter besøget på kasernen tog vi til Alssund Gymnasium, hvor ministeren diskuterede Danmarks internationale engagement med skolens interesserede og spørgelystne studerende.

Du kan se mere fra Gitte Lillelund Bechs og mit besøg på Sønderborg Kaserne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *