Ros – sågar fra Enhedslisten!

Det er ikke hver dag vi politikere får ros for det arbejde, vi laver i Folketinget. Endnu sjældnere sker det, at rosen kommer fra Enhedslisten. Men mandag den 23. august var Johanne Schmidt Nielsen i TV2’s Go’morgen Danmark, hvor hun blev stillet spørgsmålet, hvilken politisk modstander, hun beundrer mest. Og her nævner hun mig!  

Det er selvfølgelig rigtig dejligt, at selv politikere på den yderste venstrefløj har fået øjnene op for, at der er dygtige borgerlige politikere i Folketinget, der gør et godt stykke arbejde i folkestyrets tjeneste. At Johanne Schmidt Nielsen så endda nævner mig som den politiske modstander hun beundrer mest, tager jeg som et stort personligt skulderklap. Det sker ikke særligt tit, at vi hører den slags fra Enhedslisten, men det viser tydeligt, at selvom bølgerne ofte går højt på Christiansborg, og vi politikere kan være hamrende uenige, så er vi også kolleger, der værdsætter og respekterer hinanden. Sådan skal det også være.  

Det er til sidst i tv- klippet at Johanne Schmidt Nielsen argumenterer for sit valg af Ellen, dvs. efter at hun i nogle minutter fejlagtigt kritiserer regeringen for at føre en ansvarlig økonomisk politik.  Se klippet her.

 

2 kommentarer til “Ros – sågar fra Enhedslisten!

  1. Hvis det at være så arbejdsom og velargumenterende at man får ros fra endhedslisten, er at være egoistisk, så fint med mig. Ellen gør det rigtig godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *