Afgang fra Sønderborg mod Paris

I går tog jeg og resten af Team Rynke Sønderborg afsked ved et stort og flot arrangement ved rådhuspladsen i Sønderborg, hvor Leif Maibom underholdt og borgmester Aase Nyegaard holdt tale. Der har været mange træningstimer på landevejene, både i Sønderborg området, men også når vi har lavet bakketræning i Grejsdalen ved Vejle, nu må vi håbe at det har givet så gode ben, at vi holder helt til Paris.

Udover at selve cyklingen støtter Team Rynkeby også Børnecancerfonden. Vi cykler dermed ikke kun for os selv, men også for at hjælpe de børn som skulle være så uheldige at blive ramt af cancer. Et formål som jeg personligt synes er meget vigtigt.

Du kan her på siden se nogle billeder fra starten og der ligger flere på min Flickr profil, som du kan klikke dig ind på her: http://www.flickr.com/photos/11581993@N06/sets/72157624401421323/

Jeg vil løbende forsøge at opdatere med billeder og hvordan det går undervejs.

En kommentar til “Afgang fra Sønderborg mod Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *