Ren gætteleg fra SF og S

Så har SF og S endelig fremlagt deres økonomiske plan. Vi har ventet længe siden Helle og Villy omtalte den første gang som løsningen på alle samfundets problemer. Derfor regnede vi selvfølgelig også med, at det ville være oppositionens store plan. Men i stedet for en konkret plan er det en plan med store huller. Fair løsning kalder de den, men det virker nu mere som forkert løsning. Planens indhold bygger udelukkende på ’måske’, ’i såfald’ og ’hvis’. Villy Søvndal har endda indrømmet, at oppositionen ikke anviser nogen konkrete løsninger. Problemet er, at S og SF opstiller mål og bruger en masse penge – uden de reelt ved, om det kan lade sig gøre at finansiere projekterne.Kan S og SF garantere at danskerne vil arbejde mere? Kan de garantere, at de unge afslutter sin uddannelse et halvt år tidligere, end de gør nu? Og kan den røde fløj garantere, at EU er ligeglad med, at vi ikke lever op til de økonomiske krav, som vi skal, allerede i 2013? Nej, det kan Villy og Helle selvfølgelig ikke. Deres ”Fair” løsning er en stor gætteleg, og det er ikke det den danske økonomi har brug for. Dansk økonomi har brug for en sikker styring og konkrete initiativer. Det er VK garant for. Vores plan sikrer, at Danmark kommer helskindet gennem den globale krise, og hvor vi samtidig sikrer en bedre udnyttelse af de offentlige udgifter.

En kommentar til “Ren gætteleg fra SF og S

 1. Kære
  Ellen Trane Nørby

  Tillykke med forliget. Dine betragtninger over S og Sf’s planer er ikke gennemarbejdet fra jeres side.

  Jeg har stemt på dig – men må konstatere at denne borgerlige regering er ved at gøre Schlüter regeringen efter med at skabe ca 400.00 arbejdsløse i slutningen af 8oerne og begyndelsen af 90erne.

  Hvorfor gør I dette?

  Jeg tror, at I skulle skifte på flere ministreposter en gang til. De økonomiske ministre besidder ikke evnerne til at styre landet.

  I kan ikke være bekendt at ødelægge landet.

  Jeg håber, at du stemmer imod regeringes forlig.

  Hilsen

  Hans Hansen – en tidligere venstre medlem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *