Pind til grundlovsmøde i Sønderborg

I Venstre i Sønderborg har vi fået skabt en tradition for at få prominente navne til vores grundlovs fest i Venstre, det må man sige er lykkedes igen. Det er nelig lykkedes at få Søren Pind til Sønderborg som grundlovstaler i år.

Med Søren Pind som hovedtaler har vi i Venstre i Sønderborg sikret endnu et navn i rækken af markante talere over den seneste årrække. Med personer Ralf Pittelkow og Anders Fogh Rasmussen har grundlovsmødet på Rønhave udviklet sig til et stort arrangement, hvor man er sikret flotte taler og god underholdning.

Det er lidt af et scoop at det er lykkedes at få Søren Pind som grundlovtaler, samme år som han er udnævnt til minister. Derfor glæder vi os i Venstre i Sønderborg til at kunne byde ham velkommen til byen. 

I øjeblikket valfarter ministre til Sønderborg. Forleden besøgte fødevareminister Henrik Høegh gråsten landbrugsskole. Senere i juni måned kommer Per Stig Møller. 

Venstres grundlovsmøde holdes som sædvanlig på Rønhave og starter i år kl. 12.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *